Handtassen

Fashion moet wel draagbaar zijn

Zit jij ook vol bewondering te kijken naar de dames en heren die in de meest bijzondere kleding en accessoires de catwalk betreden? Het lopen van een modeshow is echt een vak apart hoor. Dat zie je ook in de diverse televisieprogramma’s waarbij jongeren worden klaargestoomd voor de echte catwalk. Maar waar ik me altijd over verbaas is dat er op zo’n catwalk maar zo weinig echt draagbaars geshowd wordt. De handtassen gaan misschien nog wel. Maar een broekpak waar je een heel team voor nodig hebt om het aan en weer uit te trekken, lijkt mij niet echt handig. Toch blijven deze shows schitterend om te zien. Gewoon even genieten van alle mooie stoffen en materialen. En misschien inspiratie opdoen voor je eigen kleding.
Handtassen

Want je weet soms niet wat je ziet!

Door het gebruik van verschillende materialen door elkaar worden steeds nieuwe technieken ontwikkeld. Technieken waar je misschien zelf ook wat mee kunt. Als je bijvoorbeeld graag zelf je kleding maakt. Of kleding voor je vriendinnen of kinderen. Want kleding maken voor mezelf, dat blijf ik erg moeilijk vinden. Voor een ander aan de gang gaan past meer bij mij. Ik werk dan ook nauwkeuriger en neem dan geen genoegen met “oké”.

Een uitdaging voor modeontwerpers

Het zal je vak maar zijn: het vak van modeontwerper. Je moet iedere paar maanden met een compleet nieuwe collectie op de proppen komen om je klanten en je investeerders tevreden te houden. Maar hoe hou je dat vol? Door je te blijven verdiepen in de materialen, kleuren en trends. Door trends te zetten en er niet achteraan te hobbelen. Je weet echter nooit of dat wat jij hebt bedacht ook zal aanslaan bij het grote publiek. Modeontwerper zijn lijkt misschien een glamourous beroep, maar het is echt heel hard werken. Voordeel is natuurlijk wel dat áls je het eenmaal hebt gemaakt, je de beroemdheden kunt kleden waar je graag mee werkt. Zo maken zij reclame voor jouw producten.

Vergeet de accessoires niet

Want met een leuke jurk of broek alleen ben je er nog niet. Om het plaatje compleet te maken zul je beter je best moeten doen. Dus ontwerp je ook verschillende soorten tassen, riemen, horloges en zelfs parfums. Alles zodat jouw kledinglijn nog meer opvalt. Je ziet nu modeontwerpers die zich heel bewust bezighouden met de draagbaarheid van de kledingstukken en accessoires. Ze luisteren goed naar hun publiek en dat zorg weer voor betere verkopen.

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven