portemonnee

Persoonlijkheidstypes en portemonnees

Zelfs de meest kleine dingen in het leven kunnen modieus of juist een modeflop zijn. Als er iets kleins is waar wij waarde aan hechten dan is het wel een portemonnee. Eigenlijk is het alleen bedoeld om geld en pasjes in te bewaren. Toch vinden wij het belangrijk hoe onze portemonnees er uit zien. Soms zijn we zelfs bereid om er een hoop geld voor te betalen. Wist je dat het soort portemonnee dat je gebruikt ook iets over je verraadt? De grote, het materiaal en zelfs het aantal vakjes maken het verschil tussen portemonnees en type personen. Wat is jouw lievelingsportemonnee?

Een grote designer portemonnee

Als je iemand bent die graag met een grote portemonnee rondloopt dan ben je vermoedelijk erg spontaan en heb je graag altijd alles bij je. Daarnaast verklapt het waarschijnlijk ook dat je een voorraad aan bonnetjes hebt en dus heel goed nadenkt over je uitgaven. Over het algemeen zijn het vrouwen die het uiterlijk belangrijk vinden. De portemonnees zijn net iets kleiner dan een tasje en bevatten een flapje met een drukknop of een rits. Heb jij zo een portemonnee dan slaat dit type persoon vast op jou.

Compact en simpel

Eigenlijk is dit type het tegenovergestelde van de portemonnee hierboven. In simpele compacte portemonnees passen vaak alleen een aantal pasjes. Je kunt dit zien als een portemonnee heren. Je ziet mannen namelijk veel met een lederen portemonnee waar alleen ruimte is voor een paar pasjes. Wat contant geld past er ook nog wel in, maar dat zit er meestal niet. De compacte portemonnees zijn echt stoer. Mensen met een stoer leven, een dynamisch leven en misschien zelfs sportief leven passen bij deze portemonnees. Niet te veel poespas en een mooie strak lederen uitstraling passen perfect bij mensen die van strakke lederen designs houden.

Het valt op

Je portemonnee komt elke keer als je iets gaat kopen of je moet identificeren tevoorschijn. Je wilt dus wel dat je een exemplaar hebt dat goed bij je persoonlijkheid past. Natuurlijk zijn er niet alleen deze twee type portemonnees. Al zijn het kleine accessoires, je portemonnee vertelt anderen wel degelijk iets over je persoonlijkheid. Heb jij al een portefeuille waar je blij mee bent of moet je dringend shoppen voor een nieuwe? Gek he, zo een klein ding waar je zo over kunt nadenken, maar ook hiermee wordt je gevoel voor mode door anderen bepaald. Dat betekent niet dat je moet dragen wat anderen mooi vinden, want je eigen stijl is belangrijk.

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven