parketvloer

Zo maak je jouw woning klaar voor 2019

Een nieuw jaar staat niet alleen gelijk aan nieuwe kansen en goede voornemens. Zo brengt elk nieuw jaar ook weer een aantal interessante trends met zich mee. En wanneer je het over trends hebt, dan beginnen onze oren omhoog te springen en gaan onze vingers kriebelen. Wij zijn natuurlijk gek op mode, trends en alles wat met fashion en lifestyle te maken heeft. Daar vallen interieurtrends, zoals je weet, ook onder. Daarom vertellen wij je vandaag hoe je jouw woning klaar maakt voor het nieuwe jaar. Met deze tips en tricks is jouw woning binnen no time gestyled voor 2019!

Natuur en aardetinten

Zo moet je ten eerste weten dat 2019 het jaar wordt voor natuur en zachte kleuren zoals aardetinten. Hierdoor keert marmer terug van weggeweest, alleen wel in een andere uitvoering dan vroeger. Daarnaast wordt natuursteen ook erg populair. Voor degenen onder ons die niet de luxe hebben om in die materialen te investeren, is er gelukkig een budgetvriendelijk alternatief. Wanneer je ook wat natuur of aardetinten wil toevoegen aan jouw woning, kun je simpelweg een goede parketvloer uitzoeken. Tegenwoordig kun je namelijk in alle soorten, maten en uitvoeringen een parketvloer aanschaffen. Zelf hebben wij gekozen voor een prachtige lichte parketvloer van eiken. Dat geeft precies die subtiele touch of nature dat de woning nodig had.

Stijlvolle details

De hele vloer eruit slopen en een nieuwe parketvloer erin leggen is een hele opgave. Voor de mensen onder ons die niet echt te porren zijn om zoveel moeite te doen, zijn er natuurlijk altijd nog de stijlvolle details die je kunt toevoegen. Lang leve accessoires! Dit jaar stoppen we de houten accessoires met zwart metalen details in de kast. Het is namelijk  voor dit jaar hot om spulletjes in de woning te hebben die gouden details hebben. Uiteraard moet je niet de hele woning vol proppen met spullen waar een beetje goudkleur op zit. In het ideale geval combineer je de gouden details met de natuurtinten en metallic. Het wordt namelijk echt hip om metallic voorwerpen in huis te hebben. Die accessoires zorgen voor een bepaalde vibe in huis dat het hele plaatje compleet maakt. Zoals we net al zeiden: lang leve accessoires!

Klaar voor 2019

Dus is jouw woning al klaar voor het nieuwe jaar? Nu de kerstversiering weer opgeborgen is, mag de woning wel weer wat liefde zien. Kortom, het beste moment om jouw woning klaar te maken voor 2019! Wil je graag nog wat meer advies, tips of tricks met betrekking tot lifestyle en trends? Houd dan deze fashionable blog in de gaten!

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven