Het is misschien nog wel pas half januari, maar op tijd beginnen met nadenken over cadeaus kan nooit kwaad – al helemaal niet als het om je lover gaat, en er een extreem doordacht en persoonlijk cadeau verwacht wordt. Natuurlijk ken je deze persoon als geen ander, dus je zou precies moeten weten wat ze willen en wat bij ze past – maar misschien is juist die keuze wel te groot om iets te kunnen verzinnen. Of je geeft ze al zo vaak zomaar cadeautjes dat je niets meer over hebt op de dagen dat het de bedoeling is. Misschien leg je zulke hoge eisen aan jezelf dat je alles te min vindt voor de belangrijkste persoon in jouw leven. Daarom hier de beste tips!

Uitjes als cadeau

Spullen zijn altijd lastig te kiezen. Kleur, stijl, model, praktisch of eigenlijk niet echt – ja, je weet waar je partner van houdt en wat bij ze zou passen, maar is het wel leuk genoeg? Vaak voelt het voor die persoon in je leven toch raar om ze iets te geven wat ze ook hadden kunnen krijgen van een vriend of familielid. Van jou hoort het toch net dat beetje persoonlijk te zijn. Als je echt niks materieels kunt verzinnen is een uitje een perfect cadeau. Het element van verrassing zal je altijd hebben, dus dat is alvast een goede stap. Een lekker avondje uit eten – maar zonder de grenzen van je gewoonlijke budget – een weekendje weg, of een dagje naar de sauna samen. Een ervaring kan vaak veel meer waard zijn dan spullen, en zo springt jou cadeau er helemaal uit! Als het toch nog niet helemaal compleet lijkt kunt je voor de avond, het weekend of het dagje een leuk accessoire erbij geven voor een leuke outfit, of bijvoorbeeld foto’s maken met een polaroid camera.

Vervang iets ouds

Voor cadeau’s gaan we al snel op zoek naar nieuwe dingen, die iemand nog niet heeft. Want waarom zou je iemand iets geven wat hij al heeft? Nou, eigenlijk is dat vaak juist een zeer welkom cadeau! Met name als het iemand is die zelf geen grote spender is, blijven ze vaak iets te lang vast klampen aan dingen die al lange tijd stuk om gammel zijn. Irriteert jouw partner zich altijd aan zijn vastlopende telefoon, de uit elkaar vallende boekenkast of valt het je op dat haar eeuwenoude handtas het toch echt wel begint te begeven? Koop een mooie nieuwe Calvin Klein tas, een nieuw meubel of een gloednieuwe telefoon. Zo verras je diegene pas echt!

- A word from our sposor -

spot_img

De beste Valentijnsdag cadeau-ideeën