elektrische moederfiets

Tijdbesparingstips voor elke moeder

Als moeder ben je niet alleen maar moeder, maar ook schoonmaker, butler, serveerster, politieagent, oppas, kok, vervoersbedrijf, én, om dit allemaal vol te kunnen houden, professioneel tijdsmanager. Het doel blijft altijd om je kinderen een zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk leven te kunnen geven, en daarvoor moet je zelf soms aardig wat opgeven. Dat is op zich natuurlijk geen enkel probleem – je kinderen, daar doe je het uiteindelijk voor, en dat wist je van tevoren – maar het is heerlijk als je dan af en toe toch nog een momentje tijd voor jezelf overhoudt. Lees hier de beste tips om zoveel mogelijk tijd te besparen in het moeder-schap en zo een stuk relaxter te gaan leven!

De nieuwste trend: Mealpreppen!

Wat begon als een trend voor arme studenten of drukke alleenstaande werkenden die niet dagelijks willen of kunnen koken maar ook niet terug willen vallen op studentenmaaltijden zoals een zak chips of tosti’s voor elk avond maal, is uitgegroeid tot iets waar iedereen wel goede tips uithaalt. Het zogeheten meal prepping houdt in dat je in één keer veel tegelijk kookt, dit verdeeld over bijvoorbeeld de dagen van de week, en zo alle andere dagen tijd overhoudt omdat je voor het eten niets meer hoeft te doen. Want de restjes van de ene maaltijd zijn een belangrijk ingredient van de andere, dus als je alles door elkaar maakt en het zo inplant dat je alles kunt combineren en het gelijk allemaal in de vriezer doet, bespaar je niet alleen geld op weggegooid voedsel, maar ook nog eens veel tijd. Werkt perfect voor avondeten, maar kan ook handig zijn om bijvoorbeeld gevarieerde lunches voor de kinderen – wat weer zorgt voor minder vraag om iets lekkers later op de dag, enzovoort, enzovoort.

Investeer in elektrische moederfietsen

Als je jonge kinderen hebt is het nadeel dat je vrijwel full-time fungeert als vervoersbedrijf. De kinderen naar de opvang, het kinderdagverblijf of school brengen én weer ophalen, en altijd klaar staan als ze iets mankeren en eerder thuis moeten komen. Door te investeren in een van de prachtige online te vinden elektrische moederfietsen bespaar je niet alleen tijd, maar ook nog eens een hele hoop lichamelijke vermoeidheid die je later op de dag misschien weer vertraagd had. Trappen met kinderen voor- en achterop kan namelijk intens vermoeiend zijn, al helemaal als het ook nog gaat om een tripje naar de supermarkt en je bovenop twee of drie kinderen ook met boodschappentassen moet sjouwen. Dan scheelt een elektrische fiets enorm!

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven