Regelmatig spreken we hier op LadiesLoveFashion over allerlei trends van dat moment voor vrouwen. Herenkleding staat hierdoor niet vaak centraal als het onderwerp van onze blogs. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vonden wij. Daarom behandelen wij vandaag een paar stijlvolle items uit de herenkleding collecties die echt nooit uit de mode gaan. Wij van LadiesLoveFashion begrijpen als geen ander dat een man het shoppen niet zo heel boeiend vindt. Dat is echter geen excuus om niet een beetje netjes gekleed te gaan. Daarom noemen wij een aantal items op die nooit uit de mode gaan. Met deze stijlvolle items zit je als man met andere woorden altijd goed.

De zakelijke look

Eerst willen we een aantal items behandelen die je jaar in jaar uit kunt gebruiken om een zakelijke of casual chique look mee te creëren. Zo heeft iedere man op z’n minst een paar goede, nette overhemden nodig. De kleur is nog niet eens heel belangrijk. Wanneer het overhemd goed valt, dan is de kleur eigenlijk maar een bijzaak. Het is echter wel ontzettend storend wanneer een overhemd niet goed past. Een verkeerde pasvorm van een overhemd doet met andere woorden gelijk afbreuk aan de gehele look. Kortom, een overhemd met de beste pasvorm voor jouw lichaam is een stijlvol item dat nooit uit de mode zal gaan.

Voor veel mannen in Nederland is de zakelijk look echter nog niet compleet zonder stropdassen. Stropdassen komen vandaag de dag voor in allerlei soorten en maten. Zo’n das leent zich daarom uitstekend als stijlvol item waarmee je eindeloos kunt variëren. Je kunt stropdassen dragen met allerlei kleurrijke patronen en printjes. Durf je dat niet? Varieer dan met kleur! Let wel op: sommige stropdassen zijn wel tijdsgebonden. Zo waren in de jaren ‘80 erg smalle en kleine dassen helemaal hip, terwijl de jaren ’90 zich kenmerkt dankzij de kleurrijke en felle stropdassen. Wanneer je zeker wilt zijn dat jouw stropdas nooit uit de mode zal gaan, dan is het verstandig om voor stropdassen te gaan met effen basis kleuren.

De casual outfit

Uiteraard loopt niet elke man op een kantoor rond. Ook voor de mannen die de voorkeur geven aan de casual outfit zijn er een paar stijlvolle items te noemen die nooit uit de mode gaan. Zo staat een nette blouse met plaid print elke man erg goed. Het dragen van overhemden en blouses is echter niet voor iedere man weggelegd. In dat geval raden wij je aan te investeren in een donkere kleur spijkerbroek die goed valt. Een smaakvolle trui zonder capuchon is ook zeker een goed idee voor een casual outfit.

- A word from our sposor -

spot_img

Stijlvolle items die nooit uit de mode gaan