colberts

Stoer, stijlvol en geheel badass over straat

Wie gek is op fashion weet dat je onmogelijk veel combinaties en verschillende looks kan creëren. Persoonlijk prefereren wij van LadiesLoveFashion de outfits die je een zelfverzekerd gevoel geven. Dat is namelijk zo mooi aan mode: het kan zoveel met je doen. Wanneer je dé perfecte outfit voor jezelf hebt samengesteld, loop jij weer helemaal badass over straat. Wij begrijpen natuurlijk ook dat niet iedereen het even makkelijk vindt om zo’n stoere en stijlvolle look samen te stellen. Daarom geven we jou vandaag een paar voorbeelden hoe je moeiteloos een stoere outfit kan creëren. Loop ook binnenkort als een badass over straat!

Keypiece als basis

Het samenstellen van een specifieke stijl of look begint natuurlijk bij het uitzoeken van het item dat de hoofdrol speelt voor de algehele outfit. Wist je bijvoorbeeld dat je met het juiste paar enkellaarsjes iedere outfit gelijk een stuk stoerder maakt? Zo kunnen wij je ook echt een colbert aanraden. Dames colberts worden regelmatig ‘blazers’ genoemd. Dat vinden onzin! Een colbert is een colbert. Stiekem kan zelfs een mannen colbert extreem badass staan bij een chick. Draag bijvoorbeeld eens een wit colbert over een zwarte jumpsuit. Je ziet er direct stoer en stijlvol uit. Colberts staan tevens erg goed op jeans (normaal, ripped of destroyed) of maxi skirts.

Combinaties, prints en contrasten

Natuurlijk hoef je niet colberts te kiezen als keypiece van je outfit. Een stoere en stijlvolle is immers een outfit die een look die de aandacht trekt en waarvan mensen denken “die chick is badass”. Je kunt van alles gebruiken als je keypiece. Durf gewoon lekker te spelen met combinaties en prints. Een blouse met een gewaagde print kan echt wel. Spelen met contrast creëert vaak ook de meest interessante looks. Ga bijvoorbeeld voor klassiek wit tegenover zwart. Je kan ook spelen met de contrasten tussen het materiaal van de items. Kortom, trek de figuurlijke (of gewoon de letterlijke) stoute schoenen aan en verbaas jezelf!

Confidence is everything

Twijfel je of je wel zo’n stoere outfit kan dragen? Weet je niet zeker of je badass over straat durft te lopen? Stop met die gedachten! Voor een stijlvolle en stoere look moet je alleen het volgende onthouden: confidence is everything! Zonder een zelfverzekerde houding, maakt het niet uit hoe stoer de kledingitems zijn. De colberts kunnen nog zo bruut zijn, maar als jij ze niet draagt met overtuiging komt de boodschap niet over. Wees dus zeker van je zaak en trek je vooral niets aan van de mensen om je heen. Zolang jij je maar goed voelt!

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven