Het wordt kouder, de dagen worden grijzer en het is steeds vroeger donker… De winter is weer in volle gang. Dit betekent ook dat de decembermaand er weer aan zit te komen! Persoonlijk ben ik altijd gek op de maand december omdat kerst en oud en nieuw dan ook heel dichtbij zijn. Lekker eten met familie en een hele hoop gezelligheid, dat vind ik echt heerlijk. Toch zijn er ook mensen die totaal niet houden van deze maand. De voornaamste redenen hiervoor zijn stress voor het kerstdiner of niet weten welke kerstcadeaus te kopen. Met een kerstdiner kan ik jullie niet helpen, maar ik heb gelukkig wel tips voor het perfecte kerstcadeau voor mannen!

Voor elke man

Of je nou een cadeau moet kopen voor je vader, je vriend, je oom of een andere man… Bij Fresh Cotton hebben ze voor ieder wat wils. Ze verkopen bijvoorbeeld verschillende soorten sweaters. Deze zijn perfect voor de winter omdat ze heerlijk warm zijn. En daarnaast hebben ze ook veel basic sweaters. Het maakt dus niet uit voor wat voor soort man je een cadeau moet kopen, want met deze basic sweaters zit je nooit fout. Ideaal!

Voor de kieskeurige man

Over het algemeen wordt van mannen gezegd dat ze ‘makkelijk’ zijn. Nou, uit ervaring weet ik dat dit absoluut niet het geval is! Als het op kerstcadeaus aankomt heb ik zeker wel een paar kieskeurige mannen in de familie. Vooral als het kleding betreft is het heel belangrijk voor ze dat het wel merkkleding is. Zelf ben ik totaal niet van de merkkleding en vind ik het alleen maar onzin dat deze items altijd zo duur zijn. Gelukkig hebben ze bij Fresh Cotton ook voor de kieskeurige mannen in je familie of kenniskring een goed cadeau. Je kan namelijk apart op de website selecteren op merken en kiezen welk merk je wil.

Voor een klein budget

Heb je even niet zoveel geld of moet je voor een verre kennis een cadeau kopen? Bij Fresh Cotton hebben ze ook cadeaus voor een wat kleiner budget. Zo hebben ze bijvoorbeeld petten, mutsen en sjaals. Zeker in de winter is dit natuurlijk altijd een goed cadeau. Daarnaast hebben ze ook verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld zonnebrillen, sokken en onderbroeken. En zelfs voor de eeuwige hipster zijn er genoeg cadeaus te vinden zoals fannypacks en zonnebrillen.

Voor je vriend

De allerlastigste man om iets voor te kopen is natuurlijk je vriend. Je zou hem goed moeten kennen, dus dit zou een makkie moeten zijn. Maar toch wil je dat dit cadeau hem niet teleurstelt. En daarnaast zal hij vast ook wel iets mega leuks voor jou hebben. Kortom, de druk om te presteren is hoog. Tip: geef hem schoenen. Op de een of andere manier zijn mannen en schoenen een match made in heaven en kan ik mijn vriend hier altijd dolgelukkig mee maken.

- A word from our sposor -

spot_img

Het perfecte kerstcadeau voor mannen