model

Zo wordt je een echte fashionista

Veel complimentjes, een boost van zelfvertrouwen en het ideale spiegelbeeld. Met de juiste keuze in kleding en schoenen ben je zonder te veel moeite een al snel een mode icoon. Met een beetje gevoel voor de juiste kleuren, combineren van prints en dergelijke kom je al een heel eind. Wil jij er altijd leuk uitzien en kun je hier wel wat tips bij gebruiken?  Ik help je graag bij het ontwikkelen van een leuke kledingstijl die jij en anderen zeker zullen waarderen. Ben jij er klaar voor om keer op keer de show te stelen?

Simpel is meestal beter

Alhoewel je zou denken dat je door het toevoegen van uitbundige en opvallende dingen je kleding mooier laat lijken, is niets minder waar. Hoe minder toevoegingen, hoe mooier de outfit vaak is. Er zijn een paar dingen die je moet onthouden als je van een redelijk simpele outfit iets moois wilt maken. Je moet een keuze maken tussen het onderste en het bovenste deel van de outfit om op te vallen. Als je een trui of blouse draagt die de aandacht vraagt kun je met je onderkant beter bescheiden blijven. Andersom geldt dat precies hetzelfde. Probeer het maximale aantal kleuren die je combineert te beperken tot drie.

Schoenen voor elke outfit

Of je nu een fan bent van Nubikk dames schoenen of van designer hakken, bij elke outfit horen andere schoenen. Meestal kun je als het om schoenen gaat zelf wel aanvoelen welke schoenen er mooi onder passen. Als je het niet weet kun je deze tip gebruiken: lage schoenen onder broeken tot boven de enkel, hakken en hoge schoenen als je broek onder je enkel komt. Meestal werkt dit prima. In enkele gevallen staat het beide mooi, maar dat zul je zelf snel door hebben. Misschien heb je wel een hele hoop schoenen in de kast staan die erg veelzijdig zijn. (als echte fashionista zou het antwoord op deze vraag vast een volmondige ja zijn).

Accessoires maken of breken het geheel

Een modieuze outfit bestaat vaak uit accessoires. Dit kan van alles zijn: een sjaal, ketting, haarband, riem of misschien wel een zonnebril. Het hangt helemaal van de rest van de outfit af welk van deze toevoegingen de beste keus is. Onthoud dat je de accessoires moet gebruiken om de outfits te complementeren en niet om de accessoire de show te laten stelen. De juiste of verkeerde keuze van accessoires kan de look je outfit maken of breken.

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven