De opkomende mode voor aankomende winter

We hebben natuurlijk heerlijke dagen achter de rug. De een heeft er optimaal van genoten en heeft de hele week op de plas gelegen of gezwommen, terwijl de ander alleen maar binnen zat omdat het veelte heet was. Hoe dan ook, de hittegolf is voorbij. Ze zeggen zelfs dat er weer storm op komst is. We zijn natuurlijk in Nederland ook wel gewend dat er na hele warme dagen onweer en storm komt. We zien het aan deze week al dat het weer ontzettend achteruit is gegaan. We kunnen dus bijna het seizoen zomer wel weer parkeren en ons voorbereiden op de kou. Wij willen het daarom vandaag eens uitgebreid hebben over de mode van de aankomende winter. 

Mode in de winter

Mode veranderd natuurlijk altijd. Elk jaar zien we weer nieuwe dingen op de catwalk waar we in het begin een eigen mening over hebben. Vaak vinden we het lelijk en kunnen we ons niet voorstellen dat we dat zelf gaan dragen. Uiteindelijk gebeurt dit negen van de tien keer wel, puur omdat we eraan moeten wennen. Als we er eenmaal gewend aan zijn, dragen we het zelf ook. Denk aan de wijd uitlopende broeken. Dit komt echt van vroeger en ik had zelf nooit gedacht daar weer aan te beginnen. En toch is dit nu een type broek wat ik bijna elke dag wel aantrek. Wij zijn ontzettend beïnvloedbaar, zeker as het om mode gaat.

Winter 2021

Misschien wil je er nog helemaal niet over nadenken, maar de winter staat voor je het weet weer voor onze neus. Er wordt voorspelt dat het warme weer nu echt over en uit is, dus om ons voor te bereiden op de winter zal er veel regen verwacht worden. Iets wat je elke winter uiteraard terug ziet komen, zijn winterjassen. Je winterjas draag je elke dag en is ook het item waar je het meeste in gespot wordt. Dit is dan ook de reden dat mensen er vaak wat meer geld aan willen uitgeven, omdat het ook ontzettend belangrijk is dat de jas je goed warm houdt.

Airforce

We kennen allemaal de wel bekende Airforce jas wel. Airforce is een jassenmerk wat ontzettend populair is onder vooral de meiden. Een airforce jas is eigenlijk simpelweg een begrip in de winter. Je hebt uiteraar dook een Airforce winterjas. De Airforce winterjas is niet weg te denken uit de winter. Je ziet ze elke winter weer langskomen en zullen ook nooit helemaal verdwijnen.

Posts created 15

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven