Antony Morato is in de modewereld nog niet een van de grote namen, echter is het wel een van de merken die de laatste tijd steeds bekender is geworden onder de jongeren. Steeds meer jeugd stapt over op dit jonge merk, en dan kiezen ze voornamelijk voor de schoenen van dit merk. Het is tijd om eens te kijken wat nu precies de reden is dat de jeugd dit zo’n mooi merk vindt. Wat is nu eigenlijk de missie van Antony Morato en wat voor soort kleren zijn het precies? Lees verder om hier een goed antwoord op te krijgen, misschien loop jij binnenkort ook wel in kleding van Antony Morato!

De achtergrond van Antony Morato

Antony Morato is opgekomen als een merk wat het anders aan wilde pakken dan de andere merken. Je kunt het een beetje zien als een goedkopere vorm van Philipp Plein, als het kijken naar het doel tenminste. Beide merken hadden namelijk als doel om een relatief goedkope merknaam op de markt te brengen. Door de relatief goedkope prijzen is het dan ook mogelijk om ook een shirt of een jas te kopen van dit merk, zonder dat je hier gelijk een kapitaal voor hoeft te betalen. Wanneer we kijken naar de prijzen dan vallen deze zeker mee, zo betaal je voor Antony Morato schoenen net iets meer dan honderd euro. Voor designerschoenen is dit natuurlijk helemaal niet veel.

De uitstraling van Antony Morato is modern, en dan met name in de trend van smart casual. Zo zal je bij de schoenen geen drukke print vinden. Deze schoenen zijn vaak helemaal zwart met hier en daar een accentje goud, dit geeft het geheel een erg chique uitstraling. Het is dan ook helemaal geen gek idee om deze schoenen te combineren met een net overhemd, dit ziet er toch wel tof uit. De andere kledingstukken van Antony Morato zijn ook vrij subtiel. Bij de jassen vinden we ook weer een egale kleur, met op de schouder of op de arm de ster van het merk. De kleding van Antony Morato zal dan ook voor vrijwel iedere gelegenheid gedragen kunnen worden.

Een nieuw soort merk

Antony Morato is vooral dus een merk wat bij de jongeren sterk in opkomst is. De reden hiervoor is dat het merk er gewoon jong en modern uitziet. De jeugd kan deze kleding halen voor een voordelige prijs, voor hen is de keuze dan ook al snel gemaakt. Zij hebben nu eenmaal niet het geld om zomaar een Gucci of een Vuitton trui te kopen, de overstap naar een goedkoper merk is dan ook niet zo raar.

- A word from our sposor -

spot_img

Waarom de jeugd zo gek is op Antony Morato mode