plaids

Dé interieurtrend voor de herfst van 2018

Veel mensen denken dat mode alleen gaat over kleding. Wij van LadiesLoveFashion sluiten echter niets uit. Onder onze passie valt dus ook bijvoorbeeld dé interieurtrend voor de herfst van 2018. Geen enkele trend gaat aan ons voorbij. Daarom delen we vandaag met jou wat je echt in je woonkamer moet hebben als je mee wilt gaan met de mode van dit najaar. Dé interieurtrend voor de herfst zal je vinden op elke bank in iedere woonkamer. We hebben het natuurlijk over plaids. Die stijlvolle en heerlijk warme kleedjes krijgen dit najaar echt een mode status. Ontdek hier waarom en hoe ook jij jouw woonkamer kan aankleden volgens de hipste, hotste en letterlijk warmste interieurtrend voor de herfst van 2018.

Praktisch en stijlvol voor het najaar

Vind jij het ook zo heerlijk om tijdens de koudere periode van het jaar lekker op de bank te kruipen met een dekentje en een kopje thee? Dan zal je helemaal fan zijn van de interieurtrend van dit najaar. Plaids zijn namelijk helemaal hot. Ergens is dat ook niet zo gek. Plaids zijn ten eerste een praktisch woonaccessoire. In het najaar krijgen we weer te maken met temperatuurschommelingen. De ene keer bibber je op de bank en de andere keer sta je buiten af te koelen van de plotse warmte. Een kleedje of een plaid is echt een uitkomst. Wanneer je het koud hebt, pak je simpelweg een plaid en je krijgt het gelijk warmer. Dat is echter niet het enige.

Tegenwoordig zijn plaids ook ontzettend stijlvol. Plaids komen voor in allerlei kleuren en patronen. Hierdoor is het erg eenvoudig om zo’n plaid af te stemmen op de andere accessoires in jouw woonkamer. Je maakt gemakkelijk allerlei smaakvolle combinaties met de kussens van de bank of bijvoorbeeld de kleur van het behang. Het enige pijnpunt is vaak het vinden van de juiste plaid. Gelukkig zal dat dit najaar geen enkel probleem zijn. Omdat plaids helemaal in zijn, zul je genoeg variatie tegenkomen. Dat maakt de zoektocht naar het perfecte plaid een stuk eenvoudiger.

Ladies Love Plaids

Een andere reden waarom wij helemaal achter deze interieurtrend staan is stiekem nogal egoïstisch. We vinden het gewoon heerlijk om met een dekentje of een plaid op de bank te zitten. Nu hoeven we de plaids niet eens op te bergen als er bezoek komt. Je legt het kleed simpelweg eventjes over de leuning en het is direct stijlvol. Dat is toch ideaal? Wat dat betreft kun je wel stellen dat LadiesLoveFasion ook enorm van plaids houden!

Posts created 13

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven