Retouren

Ik wil mijn product retourneren, hoe werkt dat?

Wij doen er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan jou verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden.

Retourneren en/of ruilen
Je dient de retourzending binnen 14 dagen aan te melden met je bestelnummer via info@ladieslovefashion.nl.
Als de zending bij ons is aangemeld dan kun je het item versturen naar ons retouradres.

Wij verzoeken het te retourneren artikel binnen 14 dagen inclusief retourformulier aan ons te retourneren. Retourformulier kan je downloaden via de website.

Download Ladies Love Fashion Retourformulier

Het te retourneren artikel moet, indien redelijkerwijs mogelijk, nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien de artikelen:

. gedragen en/of gewassen zijn;
. jij zelf hebt getracht een gebrek te herstellen;
. jij de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Mocht je geld terug krijgen naar aanleiding van een retour dan zorgen wij ervoor dat dit bedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van het artikel, is terug gestort op jouw rekening.

Frankeren retourzending
Uitsluitend de rechtstreekse kosten van het retourneren naar www.ladieslovefashion.nl komen voor jou eigen rekening, tenzij gezien de aard van je klacht anders overeengekomen. Je dient de retourzending te allen tijde voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

TIP: Om er zeker te zijn dat je artikel veilig wordt verstuurd kan je het beste met track & trace versturen zodat je te allen tijde een bewijs hebt van de zending.
keizerin nieuwsbrief
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren