Blog

Zwemmen of zonnen?
Lekker zwemmen en/of zonnen? Dit badpak is de perfecte outfit voor alle dames en rock chicks die graag in of in de buurt van het water verblijven!


Inti Knitwear
Inti, gemaakt van unieke zacht, zijdeachtig Alpaca wol, ooit gezien door de Inca's als een geschenk van de goden. Ook wordt de uiterst duurzame Merino wol geprezen, door de eeuwen heen, vanwege zijn verfijnde, kriebel-vrij garen.


Nieuw merk Miss Green
Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van biologische katoen, duurzaam bamboe en non mulesing wol. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier.

Maaike vertelt: Miss Green is mijn groene alter ego. Mijn geweten, het stemmetje in mijn hoofd dat me oppept en zegt zie je wel, het kan. Ik ben als mens zeker niet perfect (moet hard lachen). Maar als het om Miss Green gaat, wil ik altijd alles zo goed mogelijk doen.


Duurzaamheid
Veel van onze merken hebben duurzaamheid hoog in het vaandel! Zo ook King Louie...


LadiesLoveFashion - by Keizerin
Welkom op de website van LadiesLoveFashion, onderdeel van onze winkel ''Keizerin'' in Amersfoort!

Voor het winterseizoen 2016-2017 zijn de nieuwe merken merken Skunkfunk, Zilch, Inti knitwear en Danafae inmiddels binnen !


keizerin nieuwsbrief
E-mailadres:
Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Registreren